DigiCon Pro

Bij een meting met mijn meetsysteem Global Diagnostics, is het nu mogelijk nog meer te bereiken door meer inzicht te krijgen in jouw lichaam én ontlast te worden tijdens de behandeling met de DigiCon Pro.

DigiCon Pro - Vitatec
Wat is DigiCon Pro?

DigiCon Pro is een apparaat dat net zoals mijn meetsysteem Global Diagnostics is ontwikkeld door Vitatec Products AG uit Zwitserland. Het apparaat is een extra toevoeging (een uitbreiding) aan de standaard meting en behandeling. In samenwerking met Global Diagnostics is het met de DigiCon Pro nu mogelijk duidelijkere, zuiverdere waarden te verkrijgen uit de meting en een effectievere behandeling te geven dan voorheen. Waardoor je sneller resultaat zult merken. Bovendien ontlast het jou als gebruiker merkbaar tijdens de behandeling.

Waarom DigiCon Pro?

Sinds 2003 voert Vitatec onderzoek uit en ontwikkelt voortdurend verbeterde kwaliteitsapparaten om jouw gezondheid te bevorderen. De software van dit nieuwe apparaat is dus sinds 2003 continu doorontwikkeld in de praktijk. Met de DigiCon Pro is het nu mogelijk om stoorfactoren tijdens meting en behandeling te beperken.

Diepere lagen van het lichaam kunnen worden bereikt om nauwkeuriger te meten en er kan een preciezere ontgifting worden uitgevoerd. Zo krijgen we nog beter inzicht in jouw gezondheid en is het voor mij als therapeut mogelijk jou sneller en effectiever te helpen. De behandeling is dan ook veel uitgebreider, in dezelfde 8 / 12 minuten als de standaard behandeling. Bovendien is dit goed in te zetten bij overgevoelige of bijzonder resistente patiënten.

Gemakkelijker te verdragen voor lichamen met een verminderd regulerend vermogen

Kan worden toegepast als aanvulling bij therapieën van de conventionele geneeskunde, bijv. chemokuren

Geschikt voor gevoelige of zwaar belaste lichamen

Geschikt voor herstel, verlichting, regeling en opheffen van blokkades

Verlenging van behandeling is mogelijk door middel van druppels

Hoe werkt het apparaat?

Vitatec is continu bezig met het digitaal vastleggen en reproduceren van stoffen en materie in ons universum. Denk bijvoorbeeld aan allergenen, bloesems, vaccins, kruiden, micro-organismen, mineralen, milieu-toxines, weefsels, organen en structuren die allemaal hun eigen frequentie (trilling) hebben. Met DigiCon Pro is een nieuwe dimensie van gedigitaliseerde stoffen gecreëerd voor meten en behandelen. De weergave van de gedigitaliseerde stoffen varieert nu van 1 hertz tot 4 gigahertz en bevat ruim 13.000 stofspectra van de hoogst mogelijke zuiverheid. 

Hierdoor is de elektronische meting en de registratie en archivering in de database van gedigitaliseerde stoffen verbeterd, waardoor stoorfactoren worden beperkt. Bovendien wordt veelvoorkomende resterende elektronische achtergrondruis bijna volledig geëlimineerd, waardoor duidelijkere en zuiverdere waarden worden verkregen dan voorheen.

Hoe verloopt een meting?

✓ Je mag comfortabel gaan liggen op de bank.

✓ Er worden 2 plakkers geplakt aan de binnenkant van je enkels, waar elektroden aan zitten.

✓ De meting door Global Diagnostics in combinatie met DigiCon Pro wordt uitgevoerd en duurt slechts 8 of 12 minuten. Het geeft ons direct inzicht in de resultaten.

Hoe verloopt een behandeling?

✓ Je mag blijven liggen op de bank.

✓ De behandeling wordt zowel via de plakkers op je voeten, als via een (biotroden) plaat onder de rug en op de buik uitgevoerd.

✓ De behandeling kan eventueel thuis voort worden gezet met druppels afgestemd op de behoeften van jouw lichaam.

Meting en behandeling zijn uiteraard volledig pijnloos. Lees meer over de meting en behandeling via Werkwijze. De DigiCon Pro wordt standaard meegenomen in een meting samen met de Global Diagnostics, voor eenzelfde prijs.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met me op!