Extra behandelingen

Het beste voor jouw lichaam

Om jou te begeleiden naar een goede gezondheid werk ik al jaren met het systeem Global Diagnostics, waarmee we de gezondheid van jouw lichaam kunnen meten en behandelen. Inmiddels is het mogelijk de meting en / of behandeling verder uit te breiden. Op deze pagina vind je mijn gehele aanbod.

Kom je voor het eerst langs en wil je graag lezen over mijn werkwijze? Dan verwijs ik je graag naar de volgende pagina.

Meet -en behandelmethoden

Klik op de balkjes om meer te lezen

Global Diagnostics is en blijft de basis, het belangrijkste systeem voor het meten van jouw gezondheid en het behandelen van verstoringen.

Lees meer over mijn werkwijze via de pagina Werkwijze.
Lees meer over het systeem via de pagina Global Diagnostics.

DigiCon Pro is een apparaat dat een uitbreiding is op Global Diagnostics. Het wordt standaard meegenomen in meting en behandeling.

In samenwerking met Global Diagnostics is het met de DigiCon Pro mogelijk duidelijkere, zuiverdere waarden te verkrijgen uit de meting en een effectievere behandeling te geven dan voorheen. Waardoor je sneller resultaat zult merken. Bovendien ontlast het jou als gebruiker merkbaar tijdens de behandeling.

Lees meer via de pagina DigiCon Pro.

Mito is een apparaat dat een uitbreiding is op Global Diagnostics. Het wordt standaard meegenomen in meting en behandeling.

In samenwerking met Global Diagnostics helpt Mito het vitale veld terug te keren naar zijn oorspronkelijke gezonde staat, door middel van natuurlijke omgevingsstraling.

Lees meer via de pagina Mito.

De BIA (Bio-elektrische Impedantie Analyse) is een aanvullende meting en toevoeging op de meting via Global Diagnostics. Geef van te voren dus aan, bij het maken van een afspraak, als je hier gebruik van wilt maken.

Deze extra meting geeft nog meer informatie over jouw lichaamssamenstelling. Bijvoorbeeld voor gecontroleerde gewichtsvermindering, als middel om ondervoeding te monitoren, voor doelgericht bouwen aan cel- en spiermassa of met verstoringen van de waterhuishouding (hart- of nierinsufficiëntie, hormonale invloeden, zwakke aderen, lymfoedeem).

Lees meer via de pagina BIA meting.

Het is naast een meting en behandeling met Global Diagnostics ook mogelijk thuisbehandelapparaten aan te schaffen via mij. Deze apparaatjes zijn een eventuele extra toevoeging om jouw gezondheid te bevorderen.

  • Optisan Pro

    Biofotonen-therapie met Optisan Pro.
    De gezondheidsbevorderende werking van licht en kleuren in een effectieve toepassing. Lees meer.

  • E-Relief mini
    Reproduceert natuurlijke omgevingsstraling om het vitale veld van het lichaam in evenwicht te brengen en het daardoor gemakkelijker te maken om met technische straling om te gaan. Lees meer.

Aanschaffen kan zowel naast een meting, als zonder meting met Global Diagnostics. Tijdens een workshop wordt uitgebreid uitleg gegeven en is het mogelijk de apparaatjes te bekijken. Aanmelden kan via de pagina Evenementen. Of neem contact met me op.

Wil je graag vrijblijvend wat meer informatie?