Extra behandelingen

Het beste voor jouw lichaam

Om jou te begeleiden naar een goede gezondheid werk ik al jaren met het systeem Global Diagnostics, waarmee we de gezondheid van jouw lichaam kunnen meten en behandelen. Inmiddels is het daarnaast ook mogelijk de meting en / of behandeling uit te breiden met andere apparaten. Deze staan hieronder omschreven.

Kom je voor het eerst langs en wil je graag lezen over mijn werkwijze met Global Diagnostics? Dan verwijs ik je graag naar de volgende pagina.

Natuur

Meet -en behandelmethoden

Klik op de balkjes om meer te lezen

Global Diagnostics is en blijft het belangrijkste systeem voor het meten van jouw gezondheid en het behandelen van verstoringen. Lees meer over mijn werkwijze en het systeem via de pagina Werkwijze.

De DigiCon Pro is een apparaat dat een extra toevoeging is aan de standaard meting en behandeling. In samenwerking met Global Diagnostics is het met de DigiCon Pro nu mogelijk duidelijkere, zuiverdere waarden te verkrijgen uit de meting en een effectievere behandeling te geven dan voorheen. Waardoor je sneller resultaat zult merken. Bovendien ontlast het jou als gebruiker merkbaar tijdens de behandeling. Lees meer.

De BIA (Bio-elektrische Impedantie Analyse) is een aparte meting en toevoeging op de meting via Global Diagnostics. Deze extra meting geeft nog meer informatie over jouw lichaamssamenstelling. Bijvoorbeeld voor gecontroleerde gewichtsvermindering, als middel om ondervoeding te monitoren, voor doelgericht bouwen aan cel- en spiermassa of met verstoringen van de waterhuishouding (hart- of nierinsufficiëntie, hormonale invloeden, zwakke aderen, lymfoedeem). Lees meer.

Het is naast een meting en behandeling met Global Diagnostics ook mogelijk thuisbehandelapparaten aan te schaffen via mij. Deze apparaatjes zijn een eventuele extra toevoeging om jouw gezondheid te bevorderen.

  • Optisan Pro

    Biofotonen-therapie met Optisan Pro
    De gezondheidsbevorderende werking van licht en kleuren in een effectieve toepassing. Lees meer.

  • E-Relief mini
    Reproduceert natuurlijke omgevingsstraling om het vitale veld van het lichaam in evenwicht te brengen en het daardoor gemakkelijker te maken om met technische straling om te gaan. Lees meer.

Aanschaffen kan zowel naast een meting, als zonder meting met Global Diagnostics. Tijdens een workshop wordt een nog uitgebreidere uitleg gegeven en is het mogelijk de apparaatjes te bekijken. Aanmelden hiervoor kan via de pagina Evenementen.

Wil je graag vrijblijvend wat meer informatie?