Global Diagnostics

Global Diagnostics is een zelfstandig meet-, analyse- en behandelsysteem van Vitatec Products AG uit Zwitserland.

Het systeem is ontworpen door de fysicus Dr. S. Kiontke, die ook de vitaalveldtechnologie introduceerde. Op grond van causale verbanden, kennis, onderzoek en ervaring door gebruikers is dit systeem ontwikkeld. Na 8 jaar onderzoek kwam in 2005 Global Diagnostics op de markt.

Als vitaalveldtherapeut kijk ik naar het gehele plaatje, het vitaalveld, dat de algehele gezondheid weerspiegelt van jouw lichaam. Het werkt als volgt:

Het uitgangspunt van het systeem is holistisch. Je lichaam is immers een samenhangend systeem dat alleen goed kan werken als alle processen soepel verlopen. Verstoring door een orgaan, spier, bot of klier heeft invloed op je lichaamsfuncties. Als het slechts om een kleine verstoring gaat, werken alle krachten in je lichaam al samen om een nieuwe balans te vinden en de schade te herstellen. Als zo’n verstoring echter onbehandeld blijft, leidt dit op den duur tot een vermindering van de energetische veerkracht van je lichaam en kunnen er (vage) lichamelijke klachten optreden.

Global Diagnostics
De meting

Een meting met Global Diagnostics geeft uitgebreid en zeer nauwkeurig inzicht in wat er precies aan de hand is met je gezondheid. Dat gebeurt als volgt:

✓ Je mag schoenen en sokken uitdoen en comfortabel gaan liggen op de bank

✓ Aan de binnenkant van je enkels worden twee plakkers geplakt, waar elektroden aan bevestigd zitten

✓ De meting aan de hand van de elektroden duurt slechts 8 minuten en is uiteraard volledig pijnloos

Het vitaalveld

Het vitaalveld is het totaal van alle bio-elektrische, magnetische en elektromagnetische processen die voorkomen in een levend wezen. In de Biofysica groeit het besef dat levende wezens niet alleen uit moleculen bestaan, maar elektromagnetisme het systeem is voor informatie en overdracht in de communicatie tussen cellen en weefsels.

Deze niet-chemische elektromagnetische stuurimpulsen, bepalen het verloop van alle biochemische processen die zelfgenezing aansturen en bepalen daarmee de mate van jouw gezondheid. Ieder deel en elk systeem van ons lichaam, of deze nu gezond of ziek is, laat een individueel reactiepatroon zien op zwakte en prikkels van buiten. Het systeem zal de reactiepatronen van meer dan 660 lichaamsfuncties meten tot in de cel, analyseren en evalueren op energetisch niveau. We meten hiermee de energetische toestand van alle organen, zoals nieren, longen en hart. En je 13 lichaamssystemen, zoals hieronder omschreven.

Lymfe

stelsel

Hormoon

stelsel

Autonome

zenuwstelsel

Urogenitaal

stelsel

Zintuigen

Spier en skelet

Immuun

systeem

Ademhalings

systeem

Voortplantings

systeem

Spijsverterings

systeem

Maag en kaak

systeem

Cardiovasculair

systeem

Hersenen en zenuwen

Het resultaat

Het systeem geeft ons vervolgens inzicht in het volgende:

✓ Waar blokkades optreden

✓ Of je lichaam stress ervaart

✓ Hoe de systemen met elkaar samenwerken

✓ Of er toxinen (giftige stoffen) in je lichaam zitten

✓ Of je energie wel / niet in balans is en waar de disbalans zit

Direct na de meting zullen de resultaten op de computer in 3D te zien zijn. Wat de resultaten vertellen en wat hierbij het advies is, zal meteen aan je worden verteld.

Behandelmogelijkheden

Met Global Diagnostics kunnen veranderingen opgemerkt worden en kan de behandeling gericht worden ingezet. Hierdoor stijgen de kansen om je gezondheid te behouden tot op hoge leeftijd. Lang voordat er klachten optreden, is meetbaar vast te stellen waar zich verstoringen bevinden. Op deze manier kunnen vroegtijdig ook al preventieve maatregelen geadviseerd worden en kunnen ziekten worden voorkomen. De oorzaak van de klachten wordt behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten in de basis worden aangepakt en kunnen verdwijnen. Het geeft artsen en therapeuten dan ook de mogelijkheid om tot snellere, betere analyses en behandelmogelijkheden te komen.

Dankzij een uitgebreide kennis van natuurgeneeskunde, kan ik je advies geven om het probleem aan te pakken. Met de juiste voeding en leefstijl is het mogelijk de balans in je gezondheid terug te krijgen. Gebaseerd op de meting zullen maatregelen en handvaten worden aangeboden om jou te begeleiden naar een gezond leven!

Heb je vragen?

Neem gerust contact met me op!