Evenementen

Wil je graag eens meedoen aan een workshop en mijn werkwijze op een laagdrempelige manier ervaren?
Bekijk dan hieronder de aankomende evenementen en schrijf je in via het formulier onderaan de pagina!

Meer info

Over aankomende evenementen

 • Elke woensdagavond | Bewustzijnsavond
  Wil jij wat bewuster in het leven staan? 😌

  Elke woensdagavond wordt een bewustzijnsavond voor een kleine groep georganiseerd. Denk aan een korte meditatie; wat voel je? Wat voel je van de ander? Waarom ben je moe? Waarom heb je bepaalde gedachten? Kortweg voelen en kijken naar jezelf. En er worden kaartjes getrokken op basis van jouw situatie of wat er momenteel speelt in jouw leven.

  We hebben geen vaste thema’s, maar we kijken wat er op dat moment speelt en daarmee gaan we aan de slag. Lijkt het je wat om op deze manier samen met anderen terug te keren naar binnen? Meld je dan aan via het formulier.

  > 19:30 – 22:30 uur
  > €15 incl. koffie, thee, water en iets lekkers
  > Landrop 29, 5528 NA Hoogeloon
  > Aanmelden vereist i.v.m. beperkt aantal plaatsen

 • Workshop | Optisan Pro, E-Relief én nieuwe kennis
  Een paar weken geleden ben ik naar Noorwegen geweest om daar met eigen ogen te zien hoe het mooie product Omega 3 gemaakt wordt, waar ik mee werk. 
  Afgelopen weekend volgde ik een 3-daags congres van Vitatec, de ontwikkelaar van mijn mooie meetsysteem. Hierbij zag ik ook weer hoe geweldig Vitaalveldtherapie aansluit bij het Omega 3 product ✨
   
  Vele nieuwe dingen geleerd die ik in de praktijk toe kan passen:
  – Kinderen vinden Vitaalveldtherapie fantastisch. Vanaf 6 weken oud kunnen we ze al volledig en natuurlijk veilig doormeten om te kijken hoe hun gezondheid ervoor staat.
  – Nog meer kennis opgedaan over de thuisbehandelapparaten Optisan Pro en E-Relief. Én binnenkort komt een extra uitbreiding op mijn meetsysteem, de Digicon pro, voor een nog uitgebreidere mogelijkheid om jou te helpen met jouw gezondheid.
   
  Meer weten over de thuisbehandelapparaten Optisan Pro, E-Relief én de kennis die ik heb opgedaan? Kom dan naar mijn workshop, ik vertel je graag meer! Aanmelden kan via het formulier.
   
  > 13:30 – 16:00 uur
  > €60 incl. koffie, thee, water en iets lekkers
  > Landrop 29, 5528 NA Hoogeloon
  > Aanmelden vereist i.v.m. beperkt aantal plaatsen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwtjes, aankomende evenementen en artikelen over een natuurlijke gezondheid!