Beoordelingen

Samen staan we sterker!

Hieronder lees je een aantal beoordelingen en ervaringen van mijn klanten. Graag help ik jou ook naar een mooi en gezond leven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op!

Riena Swaanen Vitaalveldtherapie

Beoordelingen

Ervaringen van klanten

Helma

September 2021

Ik ken Riena eigenlijk al heel erg lang, maar door omstandigheden zijn we elkaar al jaren uit het oog verloren. Toen mijn schoonzus zo’n anderhalf jaar geleden vertelde bij Riena in behandeling te zijn voor de ziekte van Lyme en dat ze daar veel baat bij had, heb ik wederom Riena gebeld. Ik slik al ruim twintig jaar medicijnen voor de Ziekte van Bechterew en daar wilde ik weleens vanaf. Ik dacht misschien kan Riena mij op weg helpen.

Ze gaf me adviezen en tips over voeding en ze onderzocht hoe het met de gezondheid van mijn lichaamscellen was. Het eerste wat ze constateerde met de cel-metingen die ze deed, was dat mijn lichaam zouten te kort kwam. Ik schoot acuut in de lach en zei “dat kan niet, ik ben verslaafd aan zoute drop dus daar kan ik geen tekort aan hebben”. Toen mijn lachsalvo gezakt was, legde Riena uit dat de extreme behoefte aan zoute drop een gevolg was van mijn te kort aan zouten. Mijn lichaam had zouten en mineralen nodig maar datgene wat ik tot me nam in de vorm van drop, waren de verkeerde zouten waarop mijn lichaam nog meer om zouten vroeg en ik maar drop bleef eten.

Na de start met de juiste zouten, was binnen twee weken mijn dropbehoefte bijna nihil. Ongelooflijk wat een inzichten ik hiermee kreeg. Langzaam ben ik samen met Riena op zoek gegaan naar andere voedingsmiddelen die mijn lichaam nodig had. In overleg met haar ben ik stap voor stap meer en beter op mijn voeding gaan letten. Vooral die kleine stapjes pasten bij mij. Als ik alles tegelijk zou hebben aangepast had ik het nooit vol gehouden. Riena heeft me daarin heel fijn begeleid, ook heeft ze nogmaals cel-metingen gedaan waarop goed te zien was wat een sprongen mijn lichaam gemaakt had, hard op weg naar een gezond lijf.

Op een gegeven moment zijn we zelfs zover gekomen dat ik heb kunnen stoppen met mijn medicijnen tegen chronische ontstekingen in mijn gewrichten. Voor mij een geweldig resultaat. Door deze adviezen en tips kreeg ik steeds meer inzichten in de manier waarop mijn lichaam reageerde, maar ook hoe ík er op reageerde. Ik leerde wat er gebeurde met mijn gevoelens en onderbuikgevoel bij bepaalde situaties. Zo ben ik ook in het coaching traject bij Riena gestapt om meer naar mijn gevoel te kunnen luisteren en op mijn intuïtie te leren vertrouwen. Het voelt als thuiskomen met gelijkgestemden, maar vooral thuiskomen in mezelf. Dat gaat met kleine stapjes en inzichten, maar o zo fijn. Ik voel mezelf groeien in wie ik ben en wie ik mag zijn. Een geweldige ervaring, die ik meeneem in mijn verdere leven.  

Thamila

September 2021

Beste sitebezoeker/ster van de vitaalveldtherapeut Riena Swaanen. Graag deel ik met u mijn ervaring.

Naar behoefte bezoek ik Riena gemiddeld 1 of 2 keer per jaar. Het bezoek ziet er als volgt uit.

Na een hartelijk ontvangst, doe je je schoenen en sokken uit. En neem je plaats op een fijn ligbed. Riena sluit dan aan de binnenzijde van je voeten electroden aan, die verbonden zijn met het programma op de computer. Het is de meting die nu gedaan word, deze is niet voelbaar. Deze signaleert in het lichaam waar de doorstroming niet optimaal is.

Na de meting wordt bekeken wat deze laat zien, en wordt besproken, en vergeleken met vorige metingen. Hieruit komt een behandeling, die ook door de computer naar je lichaam gestuurd word. Ondertussen worden voedingsadviezen besproken die aansluiten bij de behandeling. En komt het belang van goede oliën ook aan de orde, waarbij visolie besproken word.

Het is fijn om door Riena geadviseerd te worden en je weer aan de gang mag met helende voeding. Na verloop van tijd voel je de investering die je gedaan hebt. Het is fijn om een gezonde levensstijl te ontwikkelen, en meten is weten, toch?

Ik wens iedereen een gezond leven toe, en je kan er zelf aan meewerken, succes.

Mien

September 2021

Een paar jaar geleden ben ik via een vriendin bij Riena terecht gekomen. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb!! Door een meting en het voedingsadvies ben ik verder gekomen met het herstel van de vermoeidheid waar ik veel last van had. Dankzij Riena gaat het nu stukken beter!! Bedankt Riena voor je fijne hulp!!

Dorien

September 2021

Mijn metingen bij Riena geven me veel goede inzichten in wat er voor tekorten zijn in mijn lichaam. Riena legt heel duidelijk uit wat ze op de scan ziet, en wat goed en niet goed is. Van daaruit geeft ze je tips en voedingsadvies waarmee je thuis aan de slag gaat.

Voor mij persoonlijk voel ik me super goed, mede door de tekorten die je weer aanvult en zo weer op een gezond level zit. Ik beveel Riena aan, omdat ze heel goed weet waar ze over praat en duidelijke uitleg geeft.

Ans

September 2021

Na een periode van vele blaasontstekingen en medicijnen die niet meer hielpen ben ik terechtgekomen bij Riena. Het is met de metingen én adviezen om bepaalde producten te gebruiken, zoals visolie voeding aanpassen, zeker gelukt om mijn hele lichaam en geest sterker te maken.

Ik ben nog steeds met Riena in contact om dit te bereiken. Het is een proces waar de metingen een goed beeld geven en van belang zijn om verdere genezing te krijgen. Het is fijn om met Riena samen te werken en ze staat open om advies te geven als ik dat nodig heb. Dank hiervoor.

Nancy

September 2021

Na twee jaar met klachten te hebben rondgelopen, waarbij allerlei onderzoeken in het ziekenhuis niets uitwezen bij Riena terechtgekomen. De meting wist precies te achterhalen waar de klachten vandaan kwamen. Met de duidelijke meting en adviezen hierbij over kleine aanvullingen in mijn voedingspatroon (o.a. vetten en mineralen) helemaal van mijn klachten afgekomen.

Nu al ruim een jaar geen klachten meer. Ga nu preventief één of twee keer per jaar naar Riena om eventuele storingen snel op te sporen. Waar regulier niet kan helpen raad ik iedereen echt aan om een meting te doen zodat de oorzaak van je klacht kan worden achterhaald en behandeld.

Wilma

September 2021

Riena vroeg mij om mijn ervaring met haar meting en therapie op te schrijven voor haar website.

Ongeveer 6 jaar geleden leerde ik Riena kennen via een collega destijds. Ik ging luisteren naar een lezing die Riena gaf over voeding en gezondheid. Wat mij opviel was, dat door vooral vrij kleine aanpassingen van o.a. volgorde van eten en drinken, etiketten lezen, goede vetten, volle producten, vitamine en mineralen, wat die doen met je gezondheid.

Hier wilde ik meer van weten, omdat ik nogal wat lichamelijke ongemakken had. Door de meting met haar Kwantumfysica apparaat werd heel veel duidelijk. Er kwam van top tot teen zoveel naar voren, dat ik er ECHT wel wat mee moest. Eigenlijk teveel om op te noemen. Toch een paar dingen voordat het te persoonlijk wordt. Ze adviseerden mij om steunzolen aan te laten meten, vanwege mijn spierspanning. Naar de tandarts, mijn oude grijze vullingen te laten vervangen, voor mijn amalgaambelasting. Het roer moest om. Voor het thuisfront was het erg wennen maar zagen mijn gezondheid met sprongen vooruit gaan.

Na meerdere metingen door de jaren heen, zag Riena dat er voor mij mentaal nog wat te verbeteren was. We gingen naar bijeenkomsten met gelijkgestemden om te leren voelen. Dat was helemaal nieuw voor mij. Daar was vroeger geen tijd voor. De wederhelft zag/ziet dat helemaal niet zitten, maar dat daargelaten, ik ging toch. Het kostte bloed, zweet en veel tranen om te komen waar ik nu ben. Door wat boeken te lezen, om inspiratie op te doen, kwam ik tot inzicht dat mijn gevoel heel veel mijn lichamelijke klachten veroorzaakt. Oftewel ik moet veel meer naar mijn gevoel luisteren, zodat ik minder ongemak ervaar. Laatst was ik in een boek aan het lezen dat ging over mijn orgaan waar ik last van had. Door het goed binnen te laten komen van wat ik las, verdween de pijn als sneeuw voor de zon. Ik dacht; het moet niet gekker worden, maarja, baat het niet dan schaadt het niet.

Op het moment ga ik nog regelmatig naar Riena toe om, met meerdere zielen in gesprek te gaan, over ons gevoel, ervaringen en luisteren naar meditaties, om er sterker uit te komen. Dit is elke keer weer een succesvolle ervaring.

Voor mij is er in de afgelopen 6 jaar heel veel veranderd in positieve zin en wil daarvoor Riena ook hartelijk danken.

Ans

Maart 2018 - Beoordeling via Facebook

Geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Duidelijke uitleg gekregen over de resultaten en goed advies over hoe nu verder te gaan. Over 2 weken een vervolg.

Marjolijn

Februari 2017 - Beoordeling via Facebook

De afgelopen jaren ben ik al meerdere keren bij Riena geweest voor een behandeling. En elke keer ben ik weer verbaasd wat ze vertelt en hoe ze de kern raakt. Ons lichaam geeft namelijk van buiten haarfijn aan wat er van binnen speelt. Door een juiste combinatie van behandeling, voeding, beweging en emotionele uiting herstelde mijn lichaam weer. Zeker aan te raden, omdat ze verder kan kijken dan de reguliere zorg.

Janice

Juli 2016 - Beoordeling via Facebook

Ze heeft me al een paar keer goed geholpen 🙂

Wil je ook graag jouw ervaring delen?