Blog

Voeding & Leefstijl

Natuurlijk gezond

Evenementen & Workshops


Meridianen
Meridianen: onze rivieren van levensenergie!
Onze Meridianen. Misschien heb je er nog nooit van gehoord of misschien ben je er al wel bekend mee. Ik vertel je over deze belangrijke energiebanen in ons lichaam en over de dikke darm meridiaan.
Bekkenbodem
Wat extra liefde voor je bekkenbodem
Bekkenklachten kunnen bij iedereen ontstaan. De oorzaken zijn vaak een combinatie van (fysieke, mentale of emotionele) factoren die uit balans zijn. Ik vertel je over de bekkenbodem en hoe ik je kan helpen.
Water drinken
Een gezonde start: water drinken!
We weten allemaal dat voldoende water drinken gezond is. Maar wist je ook dat een glas water drinken na het opstaan, op nuchtere maag, goed voor je gezondheid is?
Pompoen
Pompoen: een echte superfood!
De pompoen wordt in de herfst veel gebruikt als decoratie of met Halloween, maar pompoen is daarnaast ook hartstikke gezond! Ik geef je de gezondheidsvoordelen en inspiratie voor gerechten.
De Lever
Onze lever
Als de lever onvoldoende afvalstoffen kwijt kan of hard moet werken gaat je lichaam daarop reageren. Met vermoeidheid, pijnklachten of je krijgt last van galstenen. Lees snel verder over dit belangrijke orgaan.
Zelfliefde
Wees eens lief voor jezelf!
Houden van anderen, zorgen voor anderen, voor anderen klaarstaan. We kunnen onszelf er continu mee bezig houden, maar hou jij ook van jezelf? Zelfliefde, wat is dat eigenlijk en kun je jouw zelfliefde vergroten?
1 2 3 4 5

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwtjes, aankomende evenementen en artikelen over een natuurlijke gezondheid!