Blog

Voeding & Leefstijl

Natuurlijk gezond

Evenementen & Workshops


Zelfliefde
Wees eens lief voor jezelf!
Houden van anderen, zorgen voor anderen, voor anderen klaarstaan. We kunnen onszelf er continu mee bezig houden, maar hou jij ook van jezelf? Zelfliefde, wat is dat eigenlijk en kun je jouw zelfliefde vergroten?
Autonoom zenuwstelsel
Het autonome zenuwstelsel
Sta jij in overlevingsstand? Het autonome zenuwstelsel zorgt voor een juiste balans tussen actie en rust. Door een disbalans raakt je systeem overbelast en ontstaan er allerlei stressklachten. Ik vertel je meer en geef tips!
Ontspan
Ontspan je Psoas
Hoe functioneert jouw psoas spier? Deze interessante spier(groep) is niet alleen functioneel. De psoas geeft ook belangrijke berichten door van je centraal zenuwstelsel en is daarom een interessante emotionele spier.
Eieren avocado toast
Een eitje hoort erbij!
Eieren kunnen niet ontbreken in een gezond en natuurlijk voedingspatroon. Ze zitten namelijk bomvol goede voedingsstoffen en geven energie! Ik vertel je graag waarom jij gerust elke dag een eitje mag eten.
Gezonde chocolade
Gezonde chocolade
Hoe vaak per week geniet jij van chocola? In deze blog vertel ik je over de gezondheidsvoordelen van pure chocolade met een hoog cacaopercentage.
Koudetherapie
Koudetherapie
In een ijsbad zitten, koud (af)douchen, buiten zwemmen in de winter, de Wim Hof methode. Ik vertel je graag over de gezondheidsvoordelen van koudetherapie en hoe je hiermee kunt starten.
1 2 3 4

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwtjes, aankomende evenementen en artikelen over een natuurlijke gezondheid!