Blog

Voeding & Leefstijl

Natuurlijk gezond

Evenementen & Workshops


Spijsverteringsproblemen
Spijsverteringsproblemen
Een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, vermoeidheid na het eten, PDS en de ziekte van Crohn. Ik vertel je over spijsverteringsklachten en geef tips om op natuurlijke wijze te werken aan een goede spijsvertering.
Chronische pijn
Chronische pijn
Chronische pijn ontstaat vaak na een heftige gebeurtenis. Een complex probleem, omdat verschillende factoren bijdragen aan de klachten. Ik vertel over chronische pijn en de samenwerking van lichaam en geest hierin.
Meridianen
Meridianen: onze rivieren van levensenergie!
Onze Meridianen. Misschien heb je er nog nooit van gehoord of misschien ben je er al wel bekend mee. Ik vertel je over deze belangrijke energiebanen in ons lichaam en over de dikke darm meridiaan.
Bekkenbodem
Wat extra liefde voor je bekkenbodem
Bekkenklachten kunnen bij iedereen ontstaan. De oorzaken zijn vaak een combinatie van (fysieke, mentale of emotionele) factoren die uit balans zijn. Ik vertel je over de bekkenbodem en hoe ik je kan helpen.
Water drinken
Een gezonde start: water drinken!
We weten allemaal dat voldoende water drinken gezond is. Maar wist je ook dat een glas water drinken na het opstaan, op nuchtere maag, goed voor je gezondheid is?
Pompoen
Pompoen: een echte superfood!
De pompoen wordt in de herfst veel gebruikt als decoratie of met Halloween, maar pompoen is daarnaast ook hartstikke gezond! Ik geef je de gezondheidsvoordelen en inspiratie voor gerechten.
1 2 3 4 5

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwtjes, aankomende evenementen en artikelen over een natuurlijke gezondheid!