E-Relief mini

Het is naast een meting en behandeling met Global Diagnostics ook mogelijk thuisbehandelapparaten aan te schaffen via mij. Deze apparaatjes zijn een eventuele extra toevoeging om jouw gezondheid te bevorderen. Op deze pagina lees je meer over het apparaatje E-Relief mini.

De E-Relief mini is, net als Global Diagnostics, een product van Vitatec Products AG uit Zwitserland. Het apparaatje reproduceert natuurlijke omgevingsstraling om het vitale veld van het lichaam in evenwicht te brengen en het daardoor gemakkelijker te maken om met technische straling om te gaan.

Natuurlijke straling versus technische straling

In de natuur wordt een breed spectrum aan elektromagnetische straling gegenereerd, wat heilzaam of zelfs onmisbaar is voor het leven op aarde. Er zijn veel aanwijzingen dat de natuurlijke omgevingsstraling, waarin de biologische organismen op aarde zich in de loop van miljoenen jaren hebben ontwikkeld, van groot belang is voor de energiebalans van alle levende wezens. 

De zogenaamde technische straling (elektrosmog) is daarentegen een “nieuwe uitvinding” voor ons lichaam. Aan de ene kant heeft het nog niet de tijd gehad om zich evolutionair aan te passen, aan de andere kant is de bandbreedte zeer beperkt (relatief slechts een paar frequenties tegelijk) en beïnvloedt het niet alleen gedurende een lange periode, maar ook relatief streng en intensief.

Denk hierbij aan energiecentrales, laag- en hoogspanningslijnen, mobiele telefoons, draadloze netwerken, bluetooth, draadloze telefoons, tablets, computers, radarinstallaties, magnetrons, inductie kookplaten, radioalarmen, het 5G netwerk enzovoort.

Verstoring van de natuurlijke straling

Onze lichamen hebben eeuwen de tijd gehad om hun ritme aan te passen aan dit enorme bereik. Het organisme heeft zich niet alleen aangepast, maar heeft er ook belangrijke natuurlijke processen van hoge dynamiek, bandbreedte en ritmische variatie uit ontwikkeld. Dus hij ziet het als positief en heilzaam – zelfs bij hogere intensiteit – en gebruikt het voor zijn overleving en regeneratie.

De technische straling, die is ontwikkeld voor onze moderne manier van leven en de laatste decennia steeds meer aanwezig is, streeft echter geheel andere doelen na. Het is daarom beperkt tot een aanzienlijk kleiner frequentiebereik en is zo veel intenser dat het onze fysieke processen tot in het DNA kan beïnvloeden en verstoren.

Door constante invloed van deze technische straling (elektrosmog) dat van nature niet bekend is door ons lichaam, kan het uit balans raken. De eiwitmoleculen van de lichaamscellen hebben namelijk elektrische ladingen. Als gevolg van de lading vormt zich gestructureerd water rond het eiwitmolecuul. Elektrosmog veroorzaakt zware trillingen in deze watermoleculen en vernietigt daardoor het gestructureerde water. Hierdoor wordt het celgedrag veranderd en als bijwerking wordt het DNA verstoord of zelfs beschadigd.

24 programma's

Fequentiespectrum tot 1 gigahertz

Straal van circa 1m rond het apparaat

Praktisch gebruik direct op het lichaam

Op batterijen

Gemakkelijk in gebruik

De E-Relief

Het is waarschijnlijk vrij onrealistisch om alle technische straling af te sluiten. De tendens is duidelijk in de andere richting. Niettemin kan men de conclusie trekken dat een voor het lichaam gecreëerde omgevingsstraling die meer lijkt op natuurlijke omstandigheden, het weer kan verlichten en het kan ondersteunen bij zijn regeneratie. 

Hoe meer van deze factoren tegelijkertijd kunnen worden gesimuleerd, hoe aantrekkelijker en gemakkelijker het is voor het vitale veld van de cellen om te regenereren en zijn eigen orde te herstellen. Het kan zich stabiliseren en versterken tegen nieuwe verstoringen. 

Nadat in 2017 een apparaat was ontwikkeld, de E-Relief, wilden gebruikers een ander, klein apparaatje dat op elk moment op het lichaam gedragen kon worden. Daarom is de E-Relief mini in 2019 uitgebracht.

De E-Relief mini reproduceert enkele van de belangrijkste componenten van natuurlijke omgevingsstraling. Het kan verschillende breedbandsignalen genereren tot ongeveer 1 gigahertz.

Het genereert Schumann-golven van de eerste 11 modi (waarmee deze speciale frequenties die van nature in de atmosfeer van de aarde worden gegenereerd goed worden afgedekt), en andere frequentiepatronen, zoals fractale frequentiespectra, breedbandspectra en stofspectra in bepaalde frequentiebereiken.

Hoe werkt het?

De E-Relief mini is gemakkelijk te gebruiken, het spreekt eigenlijk voor zich.

Via het menu zijn 24 programma’s te selecteren, waarvan de duur en intensiteit regelbaar is. Het neemt geen straling weg, maar zendt lichaamsvriendelijke frequenties uit met een straal van 1 meter. Hierdoor wordt het lichaam minder belast met elektrosmog en kan het lichaam gemakkelijker herstellen.

De E-Relief mini kan overal gebruikt worden en werkt direct op het lichaam of los in een ruimte. Je kunt het dus in je broekzak dragen, naast je neerleggen of omhangen. De batterij gaat 8 uur mee, daarna moet deze opgeladen worden.

Het apparaat is aan te schaffen via mij. Dit kan zowel naast een meting, als zonder meting met Global Diagnostics. Tijdens een workshop wordt uitgebreid uitleg gegeven en is het mogelijk de E-Relief mini te bekijken. Aanmelden hiervoor kan via de pagina Evenementen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met me op!