Mito

Een meting met mijn meetsysteem Global Diagnostics kan uitgebreid worden met de DigiCon Pro en de Mito. Beide apparaten zijn uitbreidingen op mijn systeem, als resultaat van ruim 20 jaar onderzoek en ontwikkeling.

In samenwerking met Global Diagnostics helpt Mito het vitale veld terug te keren naar zijn oorspronkelijke, gezonde staat.

Mito - Vitatec
Wat is Mito?

Mito is een apparaat dat net zoals mijn meetsysteem Global Diagnostics is ontwikkeld door Vitatec Products AG uit Zwitserland. Het apparaat is een extra toevoeging (een uitbreiding) aan de standaard meting en behandeling.

Natuurlijke omgevingsstraling speelt een aanzienlijke rol bij de regeneratie van een lichaam, aangezien alle organismen zich in de aanwezigheid van deze straling hebben ontwikkeld. Een lichaam is bekend met de natuurlijke omgevingsstraling en kan deze op nuttige wijze gebruiken om in evenwicht te komen, te regenereren en terug te keren naar de oorspronkelijke staat.

De Mito genereert veldstructuren die lijken op natuurlijke omgevingsstraling, om zo het vitaalveld zijn oorspronkelijke structuur te helpen hervatten.

Waarom Mito?

Wat een organisme levend maakt zijn de verschillende natuurlijke frequentiepatronen en velden die aanwezig moeten zijn. Zonder dit kan het niet overleven.

Onze huidige omgevingsstraling is echter niet alleen natuurlijk meer, maar is veel kunstmatig. De zogenaamde elektromagnetische vervuiling (elektrosmog). Antennes, hoogspanningslijnen, mobiele telefoons en elektrische apparaten zorgen voor elektromagnetische velden. Een overbelasting aan elektromagnetische velden kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. De dagelijkse uitdagingen, gedenatureerd voedsel en genetische aanleg veroorzaken extra stress voor ons lichaam.

Vitatec ontwikkelt en produceert sinds 1993 unieke apparaten om energie op te bouwen en blokkades op te heffen, naar het voorbeeld van de natuur. De Mito biedt een grote verscheidenheid aan programma’s om het vitaalveld te stimuleren en in evenwicht te brengen, het te helpen zijn oorspronkelijke orde terug te krijgen.

Hoe werkt het apparaat?

Mito genereert elektromagnetische signalen en ritmes in een zeer breed frequentiebereik. Het biedt een bandbreedte van minder dan 1 Hz tot 120 GHz – inclusief magnetische veldtoepassing, zichtbaar licht en infraroodbereik. Zo kan het veldstructuren genereren die vergelijkbaar zijn met de natuurlijke omgevingsstraling en die het vitale veld van een organisme op een ondersteunende manier stimuleren. Bovendien heeft het de mogelijkheid om storende vreemde signalen sterk te verminderen, wat de opname en weergave van de lichaamseigen frequenties ten goede komt.

De door Mito gegenereerde signalen worden via geïsoleerde antennes (biotrodes) en/of lichtgevende diodes naar het lichaam verzonden. Het apparaat wordt bestuurd via de Mito-software, in combinatie met Global Diagnostics, op een laptop.

Hoe verloopt een meting?

✓ Je mag comfortabel gaan liggen op de bank.

✓ Er worden 2 plakkers geplakt aan de binnenkant van je enkels, waar elektroden aan zitten.

✓ De meting door Global Diagnostics in combinatie met Mito wordt uitgevoerd en duurt slechts 8 of 12 minuten. Het geeft ons direct inzicht in de resultaten.

Hoe verloopt een behandeling?

✓ Je mag blijven liggen op de bank.

✓ De behandeling wordt zowel via de plakkers op je voeten, als via een (biotroden) plaat onder de rug en op de buik uitgevoerd.

Meting en behandeling zijn uiteraard volledig pijnloos. Lees meer over de meting en behandeling via Werkwijze. De Mito wordt standaard meegenomen in meting en behandeling samen met de Global Diagnostics, voor eenzelfde prijs.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met me op!