Omdenken

Omdenken

Vaak als we lichamelijke klachten ervaren gaan we naar de huisarts. Dat is ook begrijpelijk; de huisarts weet vaak meer over het menselijk lichaam dan ons. Je krijgt advies, een medicijn voorgeschreven of wordt doorgestuurd voor verder onderzoek. We kunnen echter ook op een andere manier naar onze gezondheid kijken. Ik neem je mee in mijn visie.

De tijd waarin we nu leven brengt veel onzekerheid en misschien ook wel stress met zich mee. Het is, naast onze dagelijkse bezigheden, belangrijk om gezond te blijven en een goede weerstand te behouden. Het werken aan je immuunsysteem is hoge prioriteit, maar wat kun je nou het beste doen om allerlei klachten en kwaaltjes te voorkomen?

Kennis van jouw lichaam
Om te weten te komen hoe je jouw lichaam en immuunsysteem sterk kunt houden, is het van belang om te weten hoe jouw lichaam werkt. Zelf ben ik 30 jaar geleden hiermee aan de slag gegaan. Wat kan ik met voeding bereiken? Wat heb ik nodig om mezelf goed te voelen? Ik ging aan de slag met het aanpassen van mijn voeding en leefstijl, zodat mijn lichaamscellen zich zodanig weer goed voedden dat ze weer voeding opnamen. Zo vond ik mijn weg naar een goede gezondheid. Van daaruit is ook mijn passie ontstaan voor de innerlijke gezondheid van de mens. 

Met het meetsysteem dat ik gebruik, Global Diagnostics, kunnen we door middel van een lichaamsmeting (van meer dan 660 lichaamsfuncties) zien wat jouw lichaam nodig heeft. Het systeem is gebaseerd op kwantumfysica. Dit houdt in dat alles wat we zien, wat we als levende wezens zijn, trillingen zijn. Deze trillingen worden aangemaakt door onze lichaamscellen, die allemaal een specifieke trillingsfrequentie hebben.

Een goede communicatie tussen de cellen is nodig om gezond te blijven, maar we bestaan uit meer dan 2 biljoen cellen dus dat is hard werken om dat allemaal met elkaar te laten communiceren. Als de cellen elkaar niet goed kunnen zien, bijvoorbeeld door afvalstoffen, celmembranen die niet goed werken of tekorten aan vitaminen en mineralen, ontstaat hetzelfde effect als op een mistige avond. Je ziet geen hand voor ogen en het wordt gevaarlijk op de weg!

Met het meetsysteem kunnen we ín jouw lichaamscellen ‘kijken’. De cellen geven aan waar in het lichaam een verstoring plaatsvindt en wat je nodig hebt om weer gezond en vitaal door het leven te gaan. Ons lichaam moeten we onderhouden. Als dat niet gebeurt ontstaan er disbalansen, net als bij mist of gladheid.

Lichaam en geest
Ttijdens een meting wordt ook ons mentaal en emotioneel lichaam zichtbaar. Naast ons fysieke lichaam, hebben deze twee elementen ongelofelijk veel invloed op onze gezondheid. Denk aan trauma’s uit het verleden of zaken in je leven die veel van je vragen. Ze vragen aandacht en dus energie van je lichaam. Door hier aandachtig naar te kijken kan het zelfgenezend vermogen (ook zichtbaar uit de meting) weer zijn werk doen. Lichaam en geest werken namelijk altijd samen. 

Aan de slag
Nu je al deze informatie over jezelf hebt verzameld, is het mogelijk op een natuurlijke manier te werken aan een goede en sterke gezondheid voor de lange termijn. Door middel van de meting zien we het totaalplaatje en kunnen we aan de slag met de oorzaak van jouw klachten in plaats van enkel de symptomen bestrijden. Ook wij zijn een product van de natuur en dat is de basis waar ik in de praktijk mee werk. Je krijgt tips, tricks, passende adviezen en eventueel enkele supplementen als toevoeging voor een goede basis en herstel. Zo gaan jouw cellen weer vrolijk trillen, van binnenuit naar buiten!

Het is in deze tijd erg belangrijk om te focussen op een goede gezondheid, dus blijf in contact met je lichaam en dus met jezelf ✨

In mijn nieuwsbrief, nieuwe artikelen en tijdens evenementen zal ik verder ingaan op het onderhouden van een goede, natuurlijke gezondheid. 

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met me op!

Omdenken
Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!